Qui som?

Som el Grup Escolta Bellaterra. Ens dediquem a realitzar activitats educatives de lleure per a nois i noies entre 6 i 17 anys. A més, també fem excursions, caminades, campaments i participem de la festa major i menor de Bellaterra. Tots i totes sou benvinguts al Cau de Bellaterra!

13 de desembre 2009

Vine al Cau de Bellaterra!

Som el Cau de Bellaterra, pertanyem a la demarcació Vallès-Maresme de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.
Ens dediquem a realitzar activitats de lleure per a nens i nenes de 6 a 17 anys. Les diferents branques en què està organitzat el cau són:
  • CASTORS I LLÚDRIGUES: Nens i nenes de 6 a 8 anys, ens agrada descobrir, jugar, fer tallers i iniciar-nos en l'excursionisme.
  • ESTOLS: Nens i nenes de 9 a 11 anys. Ens agrada jugar, córrer i visitar llocs nous. Som molt actius.
  • RANGERS I NOIES GUIA: Nois i noies de 12 a 14 anys. Realitzem projectes que ens engresquin a tots i totes, descobrim llocs nous, comencem a fer excursions més difícils i de tant en tant també ens agrada jugar.
  • PIONERS I CARAVEL·LES: Nois i noies de 15 a 17 anys. Realitzem projectes que hem decidit entre tots. Som un grup molt unit, les activitats que fem són de reflexió i crítica en diferents àmbits del nostre entorn.
  • TRUC: Nois i noies a partir de 17 anys. A truc cadascú busca el seu camí realitzant descobertes i projectes que personalment s'escullen i ens enriqueixen com a persones
Fem Cau cada dissabte de 16.30 a 19.30. El nostre local es troba a l'Avinguda Joan Fábregas número 16, a Bellaterra. Alguns caps de setmana fem excursions tot l'agrupament junts o bé per branques i a la Setmana Santa i durant la segona quinzena de juliol fem campaments!

Animeu-vos a venir al Cau de Bellaterra!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada